Od petka 15. srpnja, Riječno kino po 12. puta zaredom donosi raznovrstan filmski program na Foginovo kupalište u Karlovcu te putuje i po županiji. Program započinje u petak 15. srpnja simboličnom utrkom na luftićima u 18 h kod skakone na Foginovom kupalištu. Prijave za 12 punoljetnih natjecatelja će biti moguće na licu mjesta od 17 h. U 21:30 h na programu na Foginovom je igrani film “Lihvar”, redatelja Nemanje Ćeranića.

U subotu u 18 h će biti održana radionica snimanja filma mobitelom, a u 21:30 h je na programu “Summer of Soul”, povijesno i filmski značajan dokumentarni film koji je prošle godine osvojio Oscara za najbolji dokumentarni film te nagradu Grammy za najbolji glazbeni film.

24.7. ponovno na Foginovom kupalištu na rasporedu je film “Ego protiv Ega” dok je 30. 7. u suradnji s lokalnom agencijom KaMat Adventure organizirano kino na kajacima – prvo takvo kino u Hrvatskoj.

Sve informacije mogu se pronaći na Facebook stranici Riječno kino uz Karlovačko a sav program za posjetitelje u potpunosti je besplatan.

Skip to content